img

29. 08. 2022

Skúsenosti svetového lídra aj rýchlosť. Prečo pri posielaní balíkov staviť práve na DHL?

Za úspechom v biznise stojí mozaika poskladaná z veľkého množstva dielikov. Niektoré nesú výraznejší rukopis, iné, prirodzene, menší. S neustále rastúcim svetom e-commerce zároveň rastie aj dôležitosť vhodného logistického partnera. Partnera, na ktorého sa firma pri doručovaní zásielok k svojim zákazníkom môže spoľahnúť. Môže sa spoľahnúť, že balík dorazí načas, na správne miesto, v požadovanom stave a, samozrejme, že to bude celé dávať podnikateľovi ekonomický zmysel. 

 Žltá dodávka doručovacej spoločnosti DHL

Spoliehate sa na svetového lídra

Už viac ako 50 rokov na trhu funguje doručovacia spoločnosť DHL, ktorá operuje v 220 krajinách a teritóriách na celom svete. Pre DHL pracuje viac ako 400-tisíc ľudí na celom svete, vo vozovom parku nájdeme takmer 110-tisíc automobilov a 17-tisíc bicyklov či trojkoliek, ktoré ročne doručia takmer 1,7 milióna zásielok.

Hoci DHL bola založená v roku 1969 v americkom San Franciscu, dnes patrí nemeckej Deutsche Post. Precíznosť, spoľahlivosť a rýchlosť sú tak základnými piliermi značky, ktorá je vo svojej oblasti lídrom na trhu. Keď sa rozhodnete využiť naše služby, dostávate tiež záruku, že váš balík bude doručený kdekoľvek na svete v stanovenom čase. Spoľahnúť sa tiež môžete na dlhoročné know-how a finančnú stabilitu spoločnosti.

DHL posúva limity

Stať dlhoročným lídrom na trhu doručovacích spoločností nie je náhoda a zároveň ani večná istota. DHL preto investuje množstvo času, finančných prostriedkov a schopností najšikovnejších ľudí vo svojom odbore, aby sa na vedúcej pozícii nie udržala, ale aby na nej navýšila svoj náskok.

Zákazník to najvýraznejšie pocíti pri logistickom procese. Od objednania a zaplatenia služby cez jej doručenie, spracovanie a DHL sledovanie zásielky až po doručenie balíka. Spoločnosť DHL vďaka vyladenému doručovaciemu procesu, kde sa spájajú v jedno spoľahliví ľudia a najmodernejšie technológie, dokáže už do 24 hodín od prebratia zásielky doručiť balík kamkoľvek na svete. Áno, skutočne to dokážeme takto expresne rýchlo.

 

množstvo zásielok a krabíc v žltom doručovacom vozidle DHL

Doručovacie riešenia na mieru

Vlaky, satelity, ale aj drobnučké gumové zátky na vakcíny. DHL prepraví skutočne všetko. Riešenia na mieru nie sú však iba otázkou veľkosti zásielky. Bude to medzištátne, alebo v rámci krajiny? Chcete si na prebratie zásielky objednať kuriéra, alebo využiť niektorý z našich DHL Service Pointov? Chcete doručiť zásielku do 24 hodín, alebo postačí doručiť balík do zahraničia, pokojne i na druhý koniec sveta, do 3 dní? Flexibilita pre DHL nie je frázou. Uvedomujeme si, že každý klient má iné požiadavky a potreby, sme tu na to, aby sme našli ich riešenie na mieru.

S DHL to zvládnete jednoducho

V DHL sa snažíme, aby ste pri odoslaní balíka mohli spokojne povedať: „Jednoduchšie to už nejde.“ Napríklad, objednanie našich služieb zvládnete cez prehľadný online formulár – vyplníte, zabalíte, zaplatíte a po zásielku príde v stanovený deň a v danom časovom okne náš kuriér. Všetko hravo zvládnete z pohodlia domova či kancelárie.

Alebo tiež, jeden doručovací štítok platí v 28 rôznych krajinách, vďaka čomu balík je automatický roztriedený, a tak sa skracuje čas potrebný na tranzit a samozrejmosťou sú tiež znížené náklady. My z toho máme radosť a vy z toho ťažíte. Alebo aj zjednodušenia, ako prepojenie našich IT systémov s tými vašimi, už existujúcimi, či precízna práca s dátami, vďaka ktorým dokážete dokonale sledovať a tiež vyhodnotiť rýchlosť doručenia. Aj to sú dôvody, prečo je DHL špičkovým logistickým partnerom.

 

Newsletter
Odoberajte náš newsletter.
Budete informovaný o aktuálnych kampaniach a novinkách zo sveta logistiky.