img

06. 02. 2021

Detská fakultná nemocnica v Bratislave

DHL Express posilňuje spoluprácu s Národným ústavom detských chorôb pre lepšiu onkologickú liečbu.

Globálny líder v oblasti expresnej dopravy a logistiky, spoločnosť DHL Express, s hrdosťou oznamuje posilnenie svojej spolupráce s renomovaným Národným ústavom detských chorôb (NÚDCH). Táto posilnená spolupráca bude mať zásadný vplyv na zlepšenie liečby onkologických pacientov prostredníctvom rýchlej a spoľahlivej prepravy vzoriek pacientov.

NÚDCH je medzinárodne uznaným centrom excelentnosti v oblasti pediatrického onkológie a hematológie, ktoré sa zameriava na diagnostiku, liečbu a výskum detských onkologických ochorení. Aby bolo možné účinne diagnostikovať a stanoviť najvhodnejšiu liečbu, je nevyhnutné mať k dispozícii spoľahlivé vzorky tkanív a biologického materiálu pacientov.

DHL Express sa v tejto kritickej úlohe stáva kľúčovým partnerom pre NÚDCH, poskytujúc spoľahlivé a efektívne riešenia pre rýchlu prepravu vzoriek onkologických pacientov do Prahy. Táto logistická podpora umožňuje lekárom a vedcom NÚDCH prístup k nevyhnutným zdrojom, ktoré sú kľúčové pre presnú diagnostiku a vývoj personalizovanej liečby pre každého detského pacienta.

Sme potešení, že môžeme prispieť k úsiliu Národného ústavu detských chorôb v boji proti detskej rakovine. Naša globálna sieť a skúsenosti v logistike nám umožňujú efektívne prepravovať vzorky pacientov, čím pomáhame zrýchliť diagnostiku a zlepšiť liečebné možnosti.

Táto spolupráca zvýrazňuje záväzok DHL Express k podpore komunity a poskytovaniu logistických riešení pre oblasti, kde je rýchlosť a spoľahlivosť kľúčovými faktormi. DHL je hrdý, že môže prispieť k posunu v oblasti detskej onkológie a pomôcť zlepšiť životy pacientov a ich rodín.

Newsletter
Odoberajte náš newsletter.
Budete informovaný o aktuálnych kampaniach a novinkách zo sveta logistiky.