img

03. 09. 2021

DHL EXPRESS EASY

Rýchle a bezpečné celosvetové doručenie zásielok bez účtu DHL.

Nemáte účet DHL? Žiadny problém pre službu DHL Express Easy! Odoslanie dôležitého dokumentu alebo balíka na druhú stranu sveta nebolo nikdy jednoduchšie. Doručujeme po celom svete, rýchlo, bezpečne a spoľahlivo. Pre firmy aj spotrebiteľov.

DHL Express Easy je zjednodušená služba pre posielanie Vašich zásielok v sieti partnerských recepcií DHL SERVICEPOINT. Získate nie len zvýhodnenú cenu oproti štandartnému cenníku služieb, ale zároveň aj obaly na zabalenie Vašich zásielok. Cena za prepravu je stanovená podľa veľkosti obalu a požadovaného miesta doručenia. Len v prípade tejto služby váha zásielky neovplyvňuje výslednú cenu prepravy.

VÝHODY EXPRESS EASY

  • Zvýhodnená cena oproti štandartným službám – viac ako 50 % žľava.
  • Rýchla letecká preprava zásielok – po Európe 1 deň, mimo pravdepodobne 2–3 dni (viac na www.dhl.sk).
  • Obalový materiál zadarmo – 8 veľkostí DHL obalov k dispozícii pre zabalenie Vašich zásielok.
  • Jednoduchý a rýchly proces odosielania zásielok, platba v hotovosti alebo platobnou kartou.
  • Sledujte svoju zásielku krok za krokom.
  • Bezpečné doručenie kamkoľvek na svete.

Cenník EXPRESS EASY si možete pozrieť tu.

Platba: V hotovosti alebo kartou – po splnení interných predpisov spoločnosti DHL Express. V prípade existujúcej zmluvy medzi zákazníkom a DHL Express, ponuka neplatí ako dodatočná zľava, ale v prípade želania, nahradí existujúcu.

Zľava môže byť klientovi poskytnutá na leteckú prepravu exportných zásielok do všetkých krajín sveta, mimo zásielok posielaných v rámci SR. Zľavu nie je možné kombinovať s inými zľavami, špeciálnymi cenníkmi a nie je možné ju vymáhať. Zľavu je možné využiť iba pri zásielkach vyplatených na Slovensku.

Organizátor kampane si vyhradzuje právo kedykoľvek pozmeniť, alebo upraviť pravidlá kampane či kampaň úplne zrušiť bez udania dôvodov a stanovenia náhrady.

Newsletter
Odoberajte náš newsletter.
Budete informovaný o aktuálnych kampaniach a novinkách zo sveta logistiky.