img

28. 02. 2023

S nami budete rásť.

Vedeli ste, že dobrá logistika je základ úspechu na zahraničných trhoch?

S rozmachom globálneho elektronického obchodu nikdy nebol vhodnejší čas na spustenie online podnikania. Ale uprostred nadšenia z plánovania produktov a budovania značky je nevyhnutné pamätať na dopravu, na ktorej zákazníkov skutočne záleží, pretože mať spoľahlivého prepravcu sa oplatí.

Pri rozbiehaní e-commerce podnikania je potrebné zvážiť 101 vecí – od napísania podnikateľského plánu, cez zabezpečenie financií, až po vytvorenie marketingovej stratégie. Je však ľahké upadnúť do pasce investovania príliš veľa času a energie do týchto častí podnikania a zanedbať tú časť, ktorá môže posilniť alebo narušiť lojalitu zákazníkov k vašej značke – doručenie. Investícia do možností dopravy a doručenia bude hrať veľkú úlohu v konečnom úspechu vášho podnikania.

Čo teda môžu spoločnosti elektronického obchodu urobiť, aby prekonali prekážky a doručili zákazníkom ich objednávky včas a s vynikajúcimi službami? Ako takmer vo všetkom v živote, aj tu je kľúčová príprava.

Pripravte sa s nami!

O tom ako je dôležité mať kvalitné doručenie sa presvedčila slovenská značka Isadore s medzinárodným presahom. Prečo sa z nej stal 𝒍𝒐𝒗𝒆𝒃𝒓𝒂𝒏𝒅 cyklistov? Je zahraničná klientela iná ako slovenská? 🚴‍♂️

Na tieto a mnoho iných otázok vám odpovie jeden z jej zakladateľov, Peter Velits v našom 𝐏𝐎𝐃𝐂𝐀𝐒𝐓𝐄 Doručené. Vypočuť si ho môžete👂🔊 na našom 𝐰𝐞𝐛𝐞.

Newsletter
Odoberajte náš newsletter.
Budete informovaný o aktuálnych kampaniach a novinkách zo sveta logistiky.