img

10. 10. 2022

Október s DHL e-commerce: Google kampane pre e-shopy alebo ako na ochranu osobných údajov?

Pomaly sa chýli ku koncu už 3. ročník čoraz obľúbenejšej DHL Ecommerce Academy. Od apríla sa zatiaľ uskutočnilo 10 webinárov na rôzne témy – od online marketingu cez presadenie sa na zahraničnom trhu až po postup pri prevoze nebezpečných tovarov –, ktoré boli pre všetkých záujemcov zadarmo. Stačilo sa prihlásiť, pripojiť v danom termíne a vzdelávať sa, inšpirovať či dozvedieť sa o nových možnostiach.

malý nákupný košík na stole s laptopom

Čoraz viac ľudí má prístup k internetu, čoraz viac ľudí internet využíva na nákupy a čoraz viac podnikateľov sa snaží využívať potenciál internetu. Ako však na to? Práve DHL Ecommerce Academy má ambíciu prinášať čo najpresnejšie odpovede na túto otázku. 

Na oblasť e-commerce sa preto DHL Ecommerce Academy pozerá z viacerých uhlov: online marketing, dane, clá, presadenie sa na zahraničných trhoch. A kto sa podelil s vami o svoje know-how? Okrem DHL pripravovali webináre tiež spíkri zo spoločností, ako Effectix, Vibration, Atomgroup, Dexfinity či IPA Slovakia.

Október na DHL Ecommerce Academy 2022 

  • 12. októbra 2022: Ochrana osobných údajov – marketingová komunikácia, získaní klienti, direct emails a GDPR
  • spíker: TBA

GDPR, štyri písmená, ktoré sa týkajú každého prevádzkovateľa e-shopu a po rokoch v platnosti stále robia mnohým vrásky na čele. Ochrana osobných údajov je odborná téma, ktorá sa však dá vysvetliť ľudskou rečou. Práve to môžete očakávať na webinári so spíkrom, ktorého meno sa čoskoro dozviete. Žeby sme ho nezverejnili kvôli ochrane osobných údajov? 

 

  • 26. októbra 2022: Google kampane pre e-shopy
  • spíker: Ivan Hrušovský 

So spoluzakladateľom úspešnej reklamnej agentúry Atte sa návštevníci webináru dozvedia o tom, ako na efektívnu reklamu pre e-shop, úspešný marketingový mix či prečo pracovať s Google Merchant Center. Ivan nastavil svoj webinár tak, aby bol prínosný nielen pre začiatočníkov v tejto oblasti, ale aby priniesol nové informácie aj pre skúsenejších hráčov. 

 

Zaujala vás niektorá z októbrových tém? Zúčastnite sa! Stačí vyplniť bezplatnú registráciu na stránke dhlecommvkocke.sk

pracovníci v kancelárii na obchodnom stretnutí

 

Newsletter
Odoberajte náš newsletter.
Budete informovaný o aktuálnych kampaniach a novinkách zo sveta logistiky.