img

24. 10. 2022

Nemôžete prebrať svoju zásielku? S DHL to vyriešite jednoducho

Nečakaná pracovná cesta, uviaznutie v dopravnej zápche, spontánny výlet alebo jednoducho iba zabudnutie. Dôvodov, prečo práve nemôžete prebrať zásielku od DHL kuriéra je množstvo. Nech je váš dôvod akýkoľvek, s DHL to vyriešite jednoducho a rýchlo. Stačí pár klikov a váš balíček skončí presne tam, kde a kedy chcete. Ako na to?

Žltá dodávka doručovacej spoločnosti DHL expresnapreprava

 

Zmeniť adresu či čas doručenia? Pomôže aplikácia DHL Express 

Vždy po ruke, vždy prehľadná, vždy pripravená pomôcť. To je šikovná aplikácia DHL Express, ktorú si bezplatne stiahnete do svojho smartfónu. Je kompatibilná s operačnými systémami Android aj iOs, za pár sekúnd ju tak môžete mať spojazdnenú v akomkoľvek inteligentnom telefóne. Práve s aplikáciou DHL Express dokážete spravovať vaše zásielky. 

Náhle ste sa dozvedeli, že v plánovom čase nebudete na adrese doručenia? Zapnite si aplikáciu DHL Express a pomocou pár klikov nájdete pre vás najvhodnejšie riešenie. Aké máte možnosti? Prvou možnosťou je zmeniť „iba“ čas doručenia, napríklad, ak ste ostali zaseknutý v zápche alebo ste sa zdržali dlhšie na obede. Čo však robiť v prípade, že ste museli náhle odcestovať na pár dní? 

Vyberáte hneď z viacerých riešení: balíček si necháte doručiť do najbližšieho DHL Service Pointu, k svojmu susedovi či na inú adresu k osobe, ktorej dôverujete, alebo do DHL depa. Ďalšou možnosťou je, že ak nestihnete DHL kuriéra, dokážete zmeniť nielen čas, ale rovno aj deň doručenia zásielky. Všetky tieto zmeny môžete urobiť už jeden deň pred plánovaným doručením balíčka. 

Čo ešte aplikácia DHL Express dokáže

Aplikácia DHL Express prináša okrem zmeny času, dátumu či adresy doručenia balíčka, tiež možnosť sledovať svoju zásielku. Zvyknete často posielať balíčky? Aplikácia vám rovnako pomôže s vytvorením objednávky alebo so zistením presnej ceny za odoslanie zásielky. 

Ďalšou pridanou hodnotou, ktorú DHL Express ponúka, je zjednotenie dvoch či viacerých objednávok doručovaných v rovnaký deň. Môže sa stať, že jednu zásielku ste si objednali do práce a druhú domov. Ako to vyriešiť, ak sa nechcete rozdvojiť? Vytiahnete smartfón, zapnete aplikáciu DHL Express, spravíte pár klikov a hotovo: obe zásielky budú doručené na rovnakú adresu, ktorú ste si vybrali.

duričenie zasielky DHL kuriérom zákazníkovi

 

Poznáte DHL Service Point? 

DHL Service Point je partnerská pobočka, na ktorej môžete odoslať a tiež zabaliť svoju zásielku. K dispozícii tu nájdete odporúčaný obalový materiál, ktorý ako zákazník DHL získate zadarmo. Vytvoriť a zaplatiť objednávku odoslania balíčka môžete online, ale tiež v DHL Service Pointe, kde vám so všetkým pomôže pracovník. Za služby zaplatíte kreditnou kartou, balík tu vyzdvihne DHL kuriér a zásielka je na ceste k adresátovi.

Ďalším plusom je, že na toto miesto si balík môžete nechať doručiť. Keď to urobíte, zásielka na vás počká 7 dní. Na Slovensku ich nájdete viac ako 400, mapu s partnerskými pobočkami si rovnako môžete pozrieť v aplikácii DHL Express. Ktorá vyhovuje najviac vám? 

Newsletter
Odoberajte náš newsletter.
Budete informovaný o aktuálnych kampaniach a novinkách zo sveta logistiky.