img

01. 12. 2023

DHL SAME DAY & ŠPECIÁLNY SERVIS

Či už ste na druhom konci mesta, alebo v zahraničí, či treba prepraviť naliehavý dokument alebo časovo kritické exportné a importné zásielky, DHL Same Day ponúka vlastné prepravné riešenia navrhnuté tak, aby vyhovovali všetkým Vašim potrebám. DHL Same Day je zárukou kvality a istoty v prepravných službách, ktorá sa riadi heslom: Zajtra je už neskoro.

DHL Same Day vyzdvihne zásielku a prepraví ju na miesto určenia v priebehu niekoľkých hodín. Ak potrebujete flexibilitu a osobný prístup, vyberte si jeden z našich produktov DHL SAME DAY.

SPRINTLINE – pozemná preprava

Ak sa zásielka musí dostať na miesto určenia cestným servisom, SPRINTLINE ju tam dostane. Jednoducho si objednáte kuriéra a DHL Same Day vyzdvihne Vašu zásielku a čo najrýchlejšie ju doručí až do cieľovej destinácie.

Sprintline služby zahŕňajú najrýchlejší cestný spôsob prepravy od dverí k dverám. S kuriérom sme počas prepravy v neustálom kontakte a tak aj Vy viete, kde sa Vaša zásielka nachádza.

JETLINE – letecká preprava

Či už potrebujete prepravné služby pre núdzové dodávky listín, urgentných komponentov na výrobné linky, farmaceutický materiál alebo iné kritické zásielky, vieme Vám ponúknuť najrýchlejšiu leteckú prepravnú alternatívu. Pri službe JETLINE Vám zabezpečíme priamu leteckú linku.

Chcem cenovú ponuku na Same Day prepravu

SAMEDAY ŠPECIALISTI

Michal Partl +421 (0) 915 746 384

Email: sameday.sk@dhl.com

Newsletter
Odoberajte náš newsletter.
Budete informovaný o aktuálnych kampaniach a novinkách zo sveta logistiky.