img

06. 06. 2023

Keď sa spoja dve silné značky, benefituje z toho zákazník.

DHL Express Slovakia a Alza spájajú svoje sily a uzatvárajú spoluprácu. Zákazníci DHL Express si môžu svoje zásielky vyzdvihnúť a podať vo viac ako 560 Alzaboxoch po celej Slovenskej republike. Integrácia AlzaBoxov do siete DHL ServicePointov ponúka zákazníkom ešte väčší komfort a flexibilitu, v neposlednom rade aj zrýchlenie distribúcie zásielok.

AlzaBoxy sú k dispozícii v nákupných centrách, pri autobusových zastávkach MHD, v obchodoch a ďalších frekventovaných miestach. Pre klientov DHL Express je tak odoslanie alebo prevzatie zásielky pohodlnejšie viac ako inokedy. AlzaBoxy sú v prevádzke kedykoľvek počas dňa, a to aj cez víkend, klienti tak nemusia byť viazaní na konkrétny čas doručenia či vyzdvihnutia zásielky kuriérom. Stačí zadať svoju polohu na locator.dhl.com a vybrať si AlzaBox (označený logom DHL) podľa svojich preferencií. Prepájanie doručovacích služieb má okrem navýšenia zákazníckeho komfortu aj nesporný ekologický dopad. Vďaka efektívnejšej distribúcii zásielok do boxov prejde balíček v priemere o 30% kratšiu trasu, ako keby ho kuriér doručoval na jednotlivé adresy.

“Veľmi nás teší, že sme mali možnosť nadviazať spoluprácu s touto úspešnou spoločnosťou. Alza neustále zlepšuje služby pre svojich zákazníkov,  svojou dostupnosťou je na trhu obľúbená a vyhľadáva ju čoraz viac zákazníkov.  Alza je spoľahlivý obchodný partner a spolu s našou spoločnosťou tvoríme dobrý tím.” Hovorí Soňa Krajčíková, Marketing & Retail Manager. 

Newsletter
Odoberajte náš newsletter.
Budete informovaný o aktuálnych kampaniach a novinkách zo sveta logistiky.