img

26. 09. 2023

EXPORT DO ČÍNY: AKO MAXIMALIZOVAŤ KAŽDÚ PRÍLEŽITOSŤ PREDAJA

Chcete rozšíriť svoje podnikanie na medzinárodnej úrovni? Potom nehľadajte nič iné ako Čínu, domov najväčšieho svetového trhu elektronického obchodu a zákaznícku základňu s apetítom po zahraničných značkách. Ako odborníci na medzinárodný obchod sme zhromaždili kľúčové veci, ktoré by ste mali vedieť, aby ste pomohli vašej firme využiť túto lukratívnu príležitosť.

Údaje z DHL Trade Growth Atlas ukázali, že v rokoch 2016 až 2021 krajina vygenerovala ohromujúcu jednu štvrtinu rastu globálneho obchodu.
Čína poskytuje množstvo predajných príležitostí pre medzinárodné malé a stredné podniky.

Čína je krajinou na prvom mieste v oblasti mobilných zariadení, čo vedie k tomu, že vláda uprednostňuje rozvoj  5G bezdrôtovej technológie. Medzinárodné značky, ktoré chcú prilákať týchto mobilných kupujúcich, budú musieť výrazne investovať do aplikácie pre smartfóny v čínskom jazyku.

Prečítajte si nášho exkluzívneho sprievodcu podnikaním v Číne – od toho, ako sa bezproblémovo orientovať v colnej oblasti, až po trendy v nakupovaní, ktoré by ste mali sledovať, aby ste prilákali zákazníkov – EXPRESS sprievodca Čínou  

Newsletter
Odoberajte náš newsletter.
Budete informovaný o aktuálnych kampaniach a novinkách zo sveta logistiky.