img

13. 04. 2023

Éra udržateľnej logistiky DHL 2023

Svet sa čoraz viac spolieha na dodávateľské reťazce pri doručení tovaru a služieb spotrebiteľom. Vplyv týchto dodávateľských reťazcov na životné prostredie a spoločnosť sa však v posledných rokoch stal horúcou témou a udržateľnosť je teraz v popredí všetkých diskusií.

Už viac ako desať rokov si v Deutsche Post DHL Group uvedomujeme kľúčovú úlohu, ktorú zohrávajú dodávateľské reťazce pri formovaní našej budúcnosti. To je dôvod, prečo sme odhodlaní vyvíjať inovatívne riešenia udržateľnosti, aby sme zabezpečili, že naše prevádzky budú environmentálne a sociálne zodpovedné. Keďže DHL organizuje svoj najväčší samit o udržateľnosti, teraz spájame našich zákazníkov spolu s odborníkmi na danú problematiku a dôležitými zainteresovanými stranami, aby sme diskutovali o vývoji ekologickej a čistejšej logistiky.

Sme radi, že vás môžeme pozvať na náš brífing na tému „Delivering on Climate Action“:

Éra udržateľnej logistiky DHL 2023
utorok 25. apríla o 9:30 (SEČ)
https://streamstudio.world-television.com/16-778-35587/en

Katja Busch, Chief Commercial Officer v DHL a vedúca oddelenia DHL Customer Solutions & Innovation (CSI) predstaví význam udržateľných dodávateľských reťazcov a ich vplyv na životné prostredie a ekonomiku, ako aj vysvetlí, prečo je teraz ten správny čas, aby sa DHL konala. tento globálny summit. Carsten Lützenkirchen, senior viceprezident pre obchodnú prevádzku v DHL CSI, sa podelí o najnovšie poznatky z výskumu a inovácie v tejto oblasti a poskytne pohľad na zhromaždené poznatky zákazníkov. Od Yin Zou, vedúceho korporátneho rozvoja v skupine Deutsche Post DHL, budete tiež počuť, ako skupina napreduje vo svojom pláne udržateľnosti tým, že prijíma konkrétne opatrenia na boj proti zmene klímy.

Newsletter
Odoberajte náš newsletter.
Budete informovaný o aktuálnych kampaniach a novinkách zo sveta logistiky.