img

03. 09. 2021

DHL EXPRESS “SKVELÉ MIESTO NA PRÁCU”

  • • #2 na svete – ocenený programom Great Place to Work® a FORTUNE• DHL Express každoročne investuje do svojich zamestnancov dvojciferné miliónové číslo v eurách.• Na počesť mimoriadneho úsilia zamestnancov DHL počas korona krízy spoločnosť vyplatila jednorazový celosvetový bonus a olepila špeciálne lietadlo nápisom „Thank you“.Bonn, 13. október 2020: DHL Express, popredný svetový poskytovateľ expresných služieb, bol uznaný ako druhé najlepšie miesto pre prácu medzi všetkými hodnotenými spoločnosťami po celom svete. V roku 2020 Great Place to Work® a FORTUNE ocenili naše rozsiahle investície a implementácie rôznych iniciatív na vytvorenie pozitívnej, motivujúcej a príjemnej pracovnej atmosféry vo viac ako 220 krajinách a teritóriách. Spoločnosť Great Place to Work®, globálna analytická a konzultačná spoločnosť, každý rok hodnotí pracovné znalosti a skúsenosti zamestnancov prostredníctvom svojho certifikačného programu. V roku 2020 sa do procesu prieskumu zapojilo viac ako 10 000 organizácií, čo predstavuje 10,2 milióna zamestnancov v 92 krajinách.DHL Express ročne investuje do svojich zamestnancov po celom svete milióny eur. Spoločnosť vedie rôzne iniciatívy v oblasti ľudských zdrojov s cieľom neustále zlepšovať pracovné podmienky svojich tímov: nech už je to „DHL4her“, čo je program zameraný na podporu a rozvoj žien, program DHL’s Got Heart, ktorý umožňuje spoločnosti DHL podporovať dobrovoľnícke activity zamestnancov mimo práce, alebo CIS, vzdelávací program „Certified International Specialist“, ktorý ponúka rôzne učebné osnovy a poskytuje zamestnancom DHL Express vedomosti, ktoré potrebujú, aby mali motiváciu poskytovať zákazníkom každý deň najkvalitnejšie služby. Vďaka pozoruhodnému úsiliu zamestnancov DHL počas pandémie Covid-19 vyplatila spoločnosť každému zamestnancovi na celom svete jednorazový bonus 300 EUR a olepila nákladné lietadlo Boeing 757 slovami „Thank you“ a dúhou , vyjadrujúc uznanie všetkým dôležitým pracovníkom pri lietaní po celej Európe.

    „Pandémia preverila popredné spoločnosti ako DHL Express ako nikdy predtým a sme hrdí na to, že naši zamestnanci čelili tejto výzve. Napriek tomu, že pandémia stále ovplyvňuje naše životy a bezpečnosť našich zamestnancov zostáva najvyššou prioritou, trvajú na tom, aby boli súčasťou riešenia na podporu globálneho obchodu, “hovorí John Pearson, generálny riaditeľ DHL Express. „Tento duch je výsledkom našej kultúry a je kľúčovým hnacím motorom našej spokojnosti zamestnancov. Som veľmi hrdý na naše iniciatívy, ktoré podporujú súcit, odvahu a odhodlanie našich tímov. Ľudia sú jadrom našej spoločnosti. To platilo pre čas pred COVIDOM, platí to teraz a bude to platiť aj v budúcnosti. “

    „Gratulujeme spoločnosti DHL Express, asi tej najglobálnejšej spoločnosti na svete. DHL doručovala miliónom zákazníkov každý deň v roku 2020 aj počas najťažších situácií, ktorým čelí spoločnosť od druhej svetovej vojny. Ich ľudia nosili masky, šoférovali, chodili, lietali, doručovali na na bicykloch a všetko, čo bolo potrebné na bezpečné doručenie toho, čo zákazníci potrebovali v každom kúte zemegule. Milióny životov záviseli od DHL a ich skvelých ľudí, ktorí zabezpečovali bezpečný chod. Tito prvi logisticki respondenti su s vysokou doverou podporovaní kulturou „pre vsetkych“. Títo ľudia poháňaní nadšením vedú lídri pohánaní dôvodmi a títo lídri im pomáhajú, aby mohli poskytovať služby zákazníkom. Každý deň prijímajú výzvu k uspokojeniu zákazníkov, starajú sa o svojich zamestnancov,  globálne predefinovávaju rozmanitosť, a inklúzie,  a znižovanie ich dopadu na životné prostredie čím zlepšujú každú komunitu v ktorej sa pohybujú. Jednoducho povedané, DHL´s got Heart a celý svet sú preto lepšími. Blahoželáme!! “ hovorí výkonný riaditeľ spoločnosti Great Place to Work, Michael Bush.

    Spoločnosť DHL Express sa umiestnila na druhom mieste v zozname najlepších svetových pracovísk v roku 2020, čím si zlepšila si svoju pozíciu z štvrtého najlepšieho pracoviska na svete v roku 2019. DHL Express sa umiestnila na 42 národných zoznamoch najlepších pracovísk a ďalších 17 krajín získalo certifikačný štatút.

    “Naším cieľom je spájať ľudí a zlepšovať životy.” To platí pre našich zákazníkov a našich zamestnancov. Snažíme sa udržiavať firemnú kultúru, kde ľudia radi prichádzajú do práce a cítia sa každý deň súčasťou väčšieho tímu, “hovorí Regine Buettner, výkonná viceprezidentka pre HR, DHL Express. „Všetko to začalo jednoduchou myšlienkou motivovania ľudí, ale zmenila sa na jedinečný predajný bod. Sme neuveriteľne hrdí na to, že sa stratégia vyvinula takým spôsobom a že naše úsilie sa ctí v čoraz viac krajinách po celom svete. “

Newsletter
Odoberajte náš newsletter.
Budete informovaný o aktuálnych kampaniach a novinkách zo sveta logistiky.