img

03. 09. 2021

DHL EXPRESS CENTRALIZUJE CELÝ SVOJ DIGITÁLNY OBSAH NA PLATFORMU MYDHL+, ABY TÝM ZLEPŠILA ZÁKAZNÍCKE POHODLIE

    • DHL Express migruje celý online obsah na platformu DHL MyDHL+.
    • Bezproblémová užívateľská skúsenosť typu „všetko v jednom“ podporuje flexibilné objednávanie prepravy.

    Bonn, 20. októbra 2020 – Spoločnosť DHL Express, svetový líder v oblasti logistiky a expresného doručovania, sa rozhodla presunúť celý online obsah z DHL.com/Express na MyDHL +, ktorý predstavuje pohodlný všestranný logistický nástroj DHL. MyDHL+ je vhodný pre všetky typy mobilných telefónov, zároveň je prístupný na všetkých mobilných webových platformách a integruje funkčnosť 13 rôznych aplikácií na jedinej užívateľsky prívetivej platforme. Registrovaným zákazníkom aj ostatným úživateľom je umožnené postarať sa o všetky kroky prepravy pomocou širokej škály online logistických nástrojov v jednom kontaktnom mieste, bez potreby prístupu k niekoľkým webovým portálom DHL. Vďaka svojmu intuitívnemu dizajnu umožňuje platforma pohodlnú správu transakcií, ako aj prístup k zdroju informácií a podpory – a to všetko na jednom mieste. MyDHL+ je k dispozícii v 211 krajinách a teritóriách a 37 jazykoch.

    https://mydhl.express.dhl/sk/en/home.html#/getQuoteTab

    „Sme radi, že môžeme rozšíriť náš globálny systém zahrnutím všetkého obsahu Express do MyDHL+. To znižuje zložitosť pre našich zákazníkov, pretože existuje menej web stránok s informáciami, kontaktnými miestami alebo službami. Používatelia všetkých typov teraz môžu nájsť všetko potrebné na tejto platforme, ku ktorej sme už teraz dostali ohromne pozitívnu spätnú väzbu. Pokračujeme v investovaní do intenzívneho výskumu, aby sme neustále zlepšovali jeho výhody, “komentuje Patrick Jairam, viceprezident Express Electronic Shipping Solutions.

    MyDHL + bola uvedená na trh v roku 2018. Špičková globálna prepravná aplikácia v odbore prináša novú úroveň rýchlosti a jednoduchosti procesu medzinárodnej prepravy. Nový nástroj na hľadanie obsahu navyše zjednodušuje prístup k informáciám, zatiaľ čo kľúčové stránky sa objavujú v aktualizovanom a animovanom vzhľade. Vďaka živým rozhovorom, často kladeným otázkam a ďalším svojpomocným funkciám je hľadanie pomoci také ľahké ako kedykoľvek predtým. Preto sa relevantný obsah zobrazí tam, kde to používatelia potrebujú. Web DHL.com/Express bude postupne vyradený.

    DHL Express je spoľahlivým partnerom v obore logistiky: s viac ako miliónom zásielok Time Definite International (TDI) za deň, sa DHL Express snaží poskytovať kvalitné služby zákazníkom. Dizajnéri dali MyDHL+ dôraz na jednoduché použitie a najmodernejšie funkcie, aby zákazníkom ušetrili čas a problémy, či už ide o zákazníka, ktorý prepravuje tovar do zahraničia po prvýkrát, alebo registrovaného firemného zákazníka, ktorý sa každý deň spolieha na služby DHL.

                                                                                 – End –


    DHL Express Slovakia

    Martina Klimová

    Marketing and Communication Specialist

    Phone: +421 908 786 366

    E-mail: martina.klimova@dhl.com

    DHL – Logistická spoločnosť pre celý svet

    DHL je vedúcou obchodnou značkou v odvetví logistiky. Naša DHL rodina, pozostávajúca z rôznych divízií, ponúka jedinečné portfólio logistických služieb – doručovanie vnútroštátnych i medzinárodných balíkov, prepravu e-commerce objednávok, na mieru šité riešenia pre zákazníkov, medzinárodnú expresnú prepravu, pozemnú, leteckú a námornú prepravu vrátane riadenia priemyselných zásobovacích sietí. So svojimi 380 000 zamestnancami v 220 krajinách a teritóriách po celom svete, DHL spája ľudí a obchod bezpečne a spoľahlivo, umožňujúc tak globálny tok obchodovania. So špecializovanými riešeniami pre vyspelé trhy a priemysel vrátane technológií, biologických vied a zdravotníctva, energetiky, automobilového priemyslu a maloobchodu, preukázaním oddanosti v oblasti podnikovej zodpovednosti a bezkonkurenčnou prítomnosťou na rozvíjajúcich sa trhoch je DHL rozhodne v pozícii “Logistickej spoločnosti pre celý svet”.

    DHL je súčasťou Deutsche Post DHL Group. Tržby skupiny dosiahli v roku 2019 viac ako 63 miliárd EUR. Cieľom Deutsche Post DHL Group je do roku 2050 dosiahnuť  nulové emisie z logistiky.

Newsletter
Odoberajte náš newsletter.
Budete informovaný o aktuálnych kampaniach a novinkách zo sveta logistiky.