img

29. 03. 2022

Ako poslať bicykel kuriérom? S DHL to zvládnete jednoducho

Naši kuriéri zvládnu doručiť takmer všetko: od detskej postieľky cez nový fotoaparát až po bicykel. Rýchlo, bezpečne, až ku dverám adresátovi. Ako odoslať bicykel DHL kuriérom a koľko táto služba stojí?

Môžem poslať bicykel DHL kuriérom?

Bicykel DHL kuriérom môže odoslať úplne každý – stačí ak si otvoríte DHL účet. Keď sa tak rozhodnete, jednoducho sa do toho pustíte. Zvládnete to v 3 prehľadných a rýchlych krokoch. Ako? Bicykel zabalíte a balíček odmeriate a odvážite. Tú najkomplikovanejšiu časť máte za sebou. Pokračujete krokom „objednať zásielku“, stačí kliknúť na predchádzajúci odkaz.

Práve sem, okrem rozmerov a váhy balíčka, vašich kontaktných údajov, zadáte adresu a ďalšie informácie o adresátovi. Potvrdíte objednávku, vygenerujú sa vám potrebné dokumenty a tiež pokyny na úhradu online. Za balíček zaplatíte a už len čakáte, keď k vám v dohodnutý deň a v dohodnutom časovom intervale príde DHL kuriér, ktorý bicykel vyzdvihne. A už je to v našich rukách.

Koľko stojí preprava bicykla DHL kuriérom

Istotne sa pýtate, koľko stojí preprava bicykla DHL kuriérom. Záleží to od veľkosti bicykla, od jeho hmotnosti, od toho, či chcete balík doručiť expresne, či pôjde o prepravu do zahraničia, alebo v rámci Slovenska. Cena za prepravu bicykla je teda vysoko individuálna. Presnú sumu sa dozviete hneď po vyplnení objednávky prepravy – systém vám cenu automaticky vypočíta práve na základe rozmerov a hmotnosti balíčka a tiež ďalších vašich požiadavok. Samozrejme, ešte predtým, ako sa rozhodnete potvrdiť objednávku našej expresnej prepravy.

Výhody odoslania bicykla DHL kuriérom

Prečo využiť službu prepravy bicykla DHL kuriérom? Je to pohodlné. Balík s bicyklom odvážite a odmeriate, zaplatíte a o všetko ostatné sa postaráme my. Sami si vyberiete, v ktorý deň a v akom časovom rozmedzí vám najviac vyhovuje príchod nášho kuriéra. Kuriér príde v dohodnutom termíne, preberá balíček s potrebnými dokumentmi a prepravným štítkom a zásielka bude doručená rýchlo a až ku dverám adresáta. Ak máte radi služby 21. storočia alebo musíte byť doma kvôli lockdownu či s chorým dieťaťom, odoslanie bicykla DHL kuriérom je presne pre vás.

Máte otázku ohľadom prepravy bicykla DHL kuriérom, na ktorú ste nenašli odpoveď v článku? Napíšte nám, radi vám odpovieme.

 

Newsletter
Odoberajte náš newsletter.
Budete informovaný o aktuálnych kampaniach a novinkách zo sveta logistiky.