img

31. 05. 2023

460 km EuroBike Challenge pre dobrú vec! 🚴‍♀️🚴‍♂️

20 DHL zamestnancov z toho naši traja odvážlivci sa rozhodli podporiť dobrú vec a vybikovať peniaze na výskum rakoviny a to z Viedne do Prahy 🚴‍♀️🚴‍♂️.

Iniciatívu organizujú Ton Verleg (DHL Express) a Koen Keuren (DHL Freight). Ton a Koen majú sídlo v nemeckom Bonne a sami sú vášniví cyklisti, ako aj pravidelné zbierky. Tento rok umožňujú ďalším, aby sa k nim pridali na misii vyzbierať 20 000 eur na výskum rakoviny mozgu. Inšpiráciou pre projekt bola smrť nášho bývalého kolegu z DHL Express Davida Wilsona, ktorý po diagnóze v roku 2015 bojoval sedem rokov s rakovinou mozgu.

Bude to malebná jazda po hladkom teréne s príjemným tempom, tak aby sme si našich bikerov nezničili, no zároveň aby si aj trochu mákli a zistili čo v nich je. Jazdu bude riadiť profesionálna organizácia, ktorá zabezpečí bezpečnosť a prevoz materiálu pre cyklistov. Eurobike sa bude konať 27. – 30. júna 2023.

CIEĽ JE ZÍSKANIE FINANČNÝCH PROSTRIEDKOV
Každý účastník sa zaviazal, že vyzbiera 1 000 EUR do 31. októbra 2023. Peniaze budú venované dvom organizáciám: Worldwide Cancer Research (Spojené kráľovstvo) a Princess Margaret Cancer Center (Toronto, Kanada), kde sa náš kolega David Wilson liečil v posledných rokoch svojho života.

 

Newsletter
Odoberajte náš newsletter.
Budete informovaný o aktuálnych kampaniach a novinkách zo sveta logistiky.