img

24. 08. 2021

DHL EXPRESS SLOVENSKÁ REPUBLIKA ZÍSKALA OCENENIE GREAT PLACE TO WORK ZA ROK 2020

Bratislava 12.2.2020: Na základe spätnej väzby získanej z dôkladnej dotazníkovej metódy sa dokladuje, že 8 z 10 zamestnancov má v DHL Express Slovakia trvalo pozitívne skúsenosti.

Logistická spoločnosť DHL Express Slovakia, oznámila, že získala ocenenie Great Place To Work™. Získanie certifikáce je pre nás významným úspechom. Inštitúcia Great Place To Work™ (Skvelé miesto pre prácu)* je globálnou autoritou v oblasti pracovnej kultúry, skúseností zamestnancov a chovania sa vedúcich zamestnancov, ktorí preukázateľne prinášajú spoločnosti vedúce postavenie na trhu a možnosti zavádzania ďalších inovácií.

Naši ľudia prinášajú výsledky

„Sme nadšení, že sme získali certifikát Great Place To Work™, hovorí Ivana Klčová, riaditeľka divíze ľudských zdrojov pre Slovenskú republiku. „Zamestnanci sú pre nás prioritou každý deň a sme radi, že u nich pretrváva trvale pozítivna skúsenosť so svojimi kolegami, vedúcimi a ich prácou. To je pre nás dôležité, pretože takto vieme, že pokiaľ nám naši zamestnanci dôverujú, sú produktívnejší, prinášajú lepšie obchodné výsledky a ich nadšenie cítia naši zákazníci.“

„Chceme, aby DHL Express bola miestom, kde ľudia túžia pracovať a kam každý rád chodí. Podľa spätnej  väzby od zamestnancov sa nám to darí a za to by som sa chcela všetkým naším zamestnancom úprimne poďakovať“, hovorí Daniela Mišurová, generálna riaditeľka DHL Express Slovakia.

„Blahoželáme spoločnosti DHL Express Slovakia k získaniu certifikácie, hovorí  Sarah Lewis-Kulin, viceprezidentka pre prieskum najlepších miest pre prácu v spoločnosti Great Place to Work. „Organizácie, ktoré získajú dôveru svojich zamestnancov, vytvárajú skvelé pracovné prostredie a vynikajúce obchodné výsledky.

Newsletter
Odoberajte náš newsletter.
Budete informovaný o aktuálnych kampaniach a novinkách zo sveta logistiky.