img

03. 09. 2021

DHL EXPRESS JE NAJOCEŇOVANEJŠÍM ZAMESTNÁVATEĽOM DO ROKU 2020 NA SVETE.

    • Svetový líder v expresnej preprave je certifikovaný v 63 krajinách sveta, a teda v najviac krajinách ako ktorákoľvek iná spoločnosť.
    • DHL Express je už šiesty rok po sebe ocenený globálne ako top zamestnávateľ.

    Amsterdam/Bonn, 24 február 2020: Spoločnosť DHL Express, svetový líder v oblasti logistiky a expresnej dopravy, bola ocenená ako popredný globálny zamestnávateľ 2020. V tomto roku spoločnosť prevyšuje konkurenciu a vedie na zozname spoločnosti s najviac oceňovanými krajinami. Inštitút “Top Employer” udelil DHL Express prestížne ocenenie Top Employer Global a Top Employer Slovakia na základe hodnotienia oddelenia ľudských zdrojov v 63 krajinách. Šiesty rok za sebou je uznávaný ako Top Employer Global, certifikovaný vo všetkých regiónoch. Zohladňovali sa najmä silné výsledky v oblasti “Leadership Developmenmt” a “Talent Strategy”.

    „Sme veľmi hrdí na to, že sme získali osvedčenie v toľkých krajinách po celom svete,“ hovorí John Pearson, generálny riaditeľ DHL Express. „Náš obchodný úspech a vedúce postavenie na trhu sú zásadne poháňané našimi fantastickými a vysoko motivovanými ľuďmi. Získanie ceny je silným dôkazom nášho odhodlania vytvárať skvelé podmienky pre to, aby sa naši ľudia mohli rozvíjať a prosperovať v najväčšej medzinárodnej spoločnosti na svete. Ocenenie ukazuje, že naša stratégia v oblasti ľudských zdrojov úspešne vytvorila globálne konzistentnú pozitívnu pracovnú atmosféru a je to vynikajúca príležitosť na oslavu.“

    „Udržiavanie motivácie našich zamestnancov a zaistenie toho,že ľudia chodia do práce každý deň  šťastní je pre nás také dôležité; toto beriem vždy v úvahu, čo je v centre všetkého, čo robíme, “hovorí Regine Buettner, výkonná viceprezidentka HR Global v spoločnosti DHL Express. „Máme obrovskú zodpovednosť, takže tvrdo pracujeme na tom, aby sme držali krok s potrebami našich ľudí. “

    Certifikácia “Top Employer” hodnotí organizácie, ktoré poskytujú najvyššie štandardy v podmienkach zamestnancov. Prvým krokom v procese certifikácie je účasť na prieskume “HR Best Practices Survey”: komplexná analýza prostredia organizácie a práce oddelenia ľudských zdrojov. Po ukončení prieskumu Inštitút Top Emplyer určí, ktoré spoločnosti dosiahli požadované štandardy na certifikáciu najvyšších zamestnávateľov. Následne je ocenenie potvrdené aj auditom tretej strany.

Newsletter
Odoberajte náš newsletter.
Budete informovaný o aktuálnych kampaniach a novinkách zo sveta logistiky.