img

03. 09. 2021

SPOLOČNOSŤ DHL ZÍSKALA PIATY ROK PO SEBE OCENENIE TOP GLOBÁLNY ZAMESTNÁVATEĽ.

  • DHL Express je jedinou spoločnosťou, ktorá získala ocenenie vo všetkých regiónoch.
  • Svetový líder v oblasti expresných zásielok je jednou zo štrnástich spoločností na svete, ktoré sú uznané ako Top globálny zamestnávateľ.

Amsterdam / Bonn, 15. februára 2019: Spoločnosť DHL Express, svetový líder v oblasti logistiky a expresnej dopravy, bola už piatym rokom ocenená ako popredný globálny zamestnávateľ. Najvyšší zamestnávateľský inštitút udelil svoje prestížne ocenenie “Top Employer Global” spoločnosti DHL po preverení postupov v oblasti ľudských zdrojov v 61 krajinách. DHL je jednou z iba 14 spoločností, ktoré sú uznané za Top globálného zamestnávateľa a už piaty rok po sebe je jedinou spoločnosťou, ktorá má byť certifikovaná vo všetkých regiónoch.

“Motivovaní a angažovaní zamestnanci sú pilierom nášho podnikania v spoločnosti DHL Express. Vášeň, lojalita a profesionalita našich 100 000 zamestnancov na celom svete zaručujú, že dodáme zákazníkom najlepšie služby vo svojej triede a odlíšia nás od konkurencie, “hovorí John Pearson, CEO spoločnosti DHL Express. “Prijatie celosvetovej certifikácie Top globálny zamestnávateľ piaty rok po sebe je veľkým uznaním investícií, ktoré robíme v našej pracovnej sily a excelentnosti, ktorú naši ľudia odvádzajú každý deň.”

“Všetko začína s našimi ľuďmi. Máme pracovnú silu motivovaných ľudí, ktorí sú šialene orientovaní na zákazníka a urobia všetko pre to, aby pre zákazníka urobili všetko. S takou rôznorodou a skutočne globálnou pracovnou silou je funkcia ľudských zdrojov nevyhnutná pre vytváranie atraktívnych pracovných podmienok na prilákanie a udržanie talentov, pestovanie siete, ktorá funguje ako jedna, čo pomáha našej firme udržať si úspech v rýchlo sa meniacom svete, “povedala Regine Buettner , Výkonný viceprezident spoločnosti Global and Europe HR, DHL Express. “Medzi najlepších zamestnávateľov na svete, ktoré zastávala renomovaná externá organizácia, ako je napríklad Top zamestnávateľský inštitút, je veľké ocenenie úsilia, ktoré sme investovali do toho, aby sa DHL stala miestom, kde môžu naši zamestnanci prísť do práce a využiť ich plný potenciál.”

Hodnotí sa kvalita spoločností, ktoré poskytujú najvyššie štandardy v podmienkach zamestnancov. Prvým krokom v certifikačnom procese je účasť na prieskume najlepších postupov v oblasti ľudských zdrojov: komplexná analýza prostredia ľudských zdrojov spoločností. Po dokončení prieskumu o najlepších postupoch v oblasti ľudských zdrojov určuje Najvyšší inštitút zamestnávateľov, ktoré organizácie dosiahli požadované štandardy, aby boli certifikované ako najlepší zamestnávatelia. Následne potvrdzuje svoje zistenia a to aj s podporou auditu tretej strany. Regionálne a globálne certifikácie ponúkajú dodatočné uznanie zamestnávateľom, ktoré sa sústreďujú na zlepšovanie podmienok zamestnancov v celej organizácii a vo svete.

DHL Express was recognized in particular for its strong performance in the areas of Leadership Development and Talent Strategy.

— Koniec —

Tlačové správy nájdete na stiahnutie a ďalšie informácie:

www.dpdhl.com/pressreleases

Media Kontakt:

DHL Express Slovakia, spol. s r.o.

Martina Klimová

Phone: 0908 786 366

E-mail: martina.klimova@dhl.com

DHL je vedúcou obchodnou značkou v odvetví logistiky. Naša DHL rodina pozostávajúca z rôznych divízií ponúka jedinečné portfólio logistických služieb – doručovanie vnútroštátnych i medzinárodných balíkov, prepravu e-commerce objednávok, špeciálne riešenia plnenia požiadaviek zákazníkov, medzinárodnú expresnú prepravu, pozemnú, leteckú a námornú prepravu vrátane riadenia priemyselných zásobovacích sietí. So svojimi 360 000 zamestnancami v 220 krajinách a teritóriách po celom svete, DHL spája ľudí a obchod bezpečne a spoľahlivo, umožňujúc tak globálny tok obchodovania. So špecializovanými riešeniami pre vyspelé trhy a priemysel vrátane technológií, vied o živej prírode a zdravotníctva, energetiky, automobilového priemyslu a maloobchodov, preukázaním oddanosti v oblasti podnikovej zodpovednosti a bezkonkurenčnou prítomnosťou na rozvíjajúcich sa trhoch je DHL rozhodne v pozícii “Logistickej spoločnosti pre svet”.

DHL je súčasťou Deutsche Post DHL Group. DHL Group dosiahla v roku 2017 príjmy vo výške 60 miliárd EUR.

Newsletter
Odoberajte náš newsletter.
Budete informovaný o aktuálnych kampaniach a novinkách zo sveta logistiky.