img

15. 06. 2022

OCHRANA ŽIVOTNÉHO PROSTREDIA A ENERGETICKÁ EFEKTÍVNOSŤ SÚ KĽÚČOM K NÁŠMU OBCHODU!

BUĎ GOGREEN SPOLU S DHL

Ako pomôcť životnému prostrediu prostredníctvom DHL?

· Uzatvorením zmluvy na službu GOGREEN sa vám automaticky aktivuje služba Go Green Climate Neutral na všetky vaše zásielky.

· Poslaním GOGREEN zásielky kompenzujete emisie z prepravy zásielok a prispievate na projekty podporujúce ochranu životného prostredia a zlepšovanie životnej úrovne.

· V rámci služby Go Green vám bude na požiadanie vystavený certifikát na ročnej báze s množstvom ušetreného Co2.

Ako bonus ZÍSKATE MED z našej včelnice DHL ⇒Chcem aktitovať GoGreen službu

 

DHL Express, ako popredný globálny poskytovateľ expresnej logistiky , považuje energetickú efektívnosť a ochranu životného prostredia za kľúčovú súčasť obchodnej stratégie.

Záväzkom je prevádzkovať efektívnu logistickú sieť, ktorá je plne v súlade s environmentálnou a energetickou skupinou DPDHL a GOGREEN stratégiou zlepšovania uhlíkovej efektívnosti.

Viac informácií o GOGREEN produktoch a službách nájdete na našej stránke alebo sa obráťte na vášho obchodného zástupcu.

GOGREEN CERTIFIKÁT

Pre zmluvných zákazníkov môže DHL poskytnúť report odhadovanej uhlíkovej stopy. Táto služba zahŕňa výpočet uhlíkových emisií na úrovni poslaných zásielok. Uvedené sú aj konkrétne projekty, ktoré boli z DHL GOGREEN fondu podporené. Celý proces každoročne overuje nezávislý orgán (SGS) akreditovaný OSN.

GOGREEN PRODUKTY

Vedeli ste, že každá zásielka do 300g, ktorej obsahom sú dokumenty je automaticky poslaná s produktom GoGreen? Znamená to, že každej takejto zásielke kompenzujeme uhlíkovú stopu my v DHL Express.

ENERGETICKÁ EFEKTÍVNOSŤ

Zvažujeme energetickú účinnosť a environmentálne aspekty v investičných rozhodnutiach. S dodávateľmi spolupracujeme tak, aby sme obstarávali energeticky účinné tovary a služby, ktoré minimalizujú dopad na životné prostredie.

 

Newsletter
Odoberajte náš newsletter.
Budete informovaný o aktuálnych kampaniach a novinkách zo sveta logistiky.