img

16. 06. 2022

Júnové DHL Ecommerce Academy: Ako sa zlepšiť v online marketingu či presadiť na zahraničnom trhu

Už 3. ročník DHL Ecommerce Academy vzdeláva zadarmo každého záujemcu, ktorý vyplní registračný formulár. Séria online prednášok odštartovala už v apríli 2022 témou Expanzia e-shopu  od Milana Markoviča z Effectixu. Ako zefektívniť Google reklamu, Colná logistika či Kedy sa oplatí mať vlastný sklad. To boli nasledujúce prednášky pod záštitou ďalších spíkrov z radov firiem, ako DHL, Vibration, Dexfinity, Semančík&partners. Aké prednášky prinesie júnové DHL Ecommerce Academy?

 

Reklama na sociálnych sieťach aj téma Ako sa presadiť na zahraničnom trhu

Tretí ročník DHL Ecommerce Academy, ktorá je dostupná bezplatne online, pokračuje ďalšími témami aj v júni. Každý, kto vyplní registračný formulár na stránke www.dhlecommvkocke.sk, si v priebehu tohto mesiaca môže vypočuť a zároveň pozrieť 3 témy:

 

  • Reklama na sociálnych sieťach: 8. júna 2022, spoločnosť Effectix, spíker Alica Šromovská
  • Ako sa presadiť na zahraničnom trhu: 15. júna 2022, spoločnosť DHL, spíker Andrej Trnka
  • Tvorba textov k produktom na web: 22. júna 2022, Alexandra Martincová, Effectix

DHL E-commerce Academy - expresná preprava

Široký záber problematík začína reklamou za atraktívnu cenu s dobrým zásahom zákazníkov na sociálnych sieťach, ako Instagram a Facebook. Na ecommerce z pohľadu expanzie na zahraničný trh – jeho špecifiká, príležitosti i možnosti sa pozrie odborník z DHL. Júnovú sériu prednášok ukončí Alexandra Martincová z Effectix. Na čo sú dobré texty na webe? Ako by mali vyzerať? A vlastne, viete ako funguje SEO?

Hoci DHL Ecommerce Academy pokračuje vo vzdelávaní záujemcov až do októbra 2022, počas letných mesiacov júl a august si spíkri a organizátori doprajú oddych a pokračujú hneď v septembri.  Konkrétne 7. septembra sa téma presunie na daňovú oblasť.

Spíker z Atomgroup sa zameria na Účtovná a daňová stránka eshopu – DPH. Séria prednášok tak pokračuje v širokom zábere na ecommerce a ponúka ukážky, ako posunúť svoje podnikanie v online.

Tu nájdete celý program DHL Ecommerce Academy 2022

Aké témy priniesol DHL Ecommerce Academy 2021

Už tretie pokračovanie DHL Ecommerce Academy sa i tentokrát snaží široký a nesmierne množstvo príležitosti prinášajúci pojem – ecommerce – uchopiť z rôznych pohľadov. Pre lepší prehľad, ročník 2021 DHL Ecommerce Academy prilákal s témami od základov SEO cez automatizáciu e-shopu až po daňovú stránku e-shopu až 350 účastníkov.

Témy na tohtoročný DHL Ecommerce Academy boli vytvorené podľa výsledkom prieskumu medzi týmito účastníkmi. Vybrali sme tie najpálčivejšie z nich a snažíme sa vám na ne priniesť relevantné odpovede. Odpovede, ktorými sa môžete inšpirovať pri rozvíjaní svojho podnikania práve v ecommerce oblasti.

Chcete sa DHL Ecommerce Academy 2022 zúčastniť i vy? Stačí bezplatne vyplniť registračný formulár na www.dhlecommvkocke.sk.

Newsletter
Odoberajte náš newsletter.
Budete informovaný o aktuálnych kampaniach a novinkách zo sveta logistiky.