img

12. 01. 2023

Expresne prepravíme zásielky z celého sveta na Slovensko.

Zo zahraničia až k vašim dverám domov, na Slovensko. 🤝 S produktom DHL Express Worldwide Import môžete importovať zásielky z viac ako 220 krajín a území sveta. To je viac, ako môže ponúknuť ktorákoľvek iná expresná doručovacia spoločnosť. Navyše, zákazníci napríklad v USA si môžu objednať dovoz z Číny nielen do USA, ale aj do iných destinácií. Nie je potrebné, aby sa do akejkoľvek časti procesu zapojili miestni makléri alebo špeditéri. Vy máte plnú kontrolu a dokážete spravovať všetky aspekty svojich importov veľmi jednoduchým spôsobom. Služby expresnej prepravy ponúkame aj právnickým osobám, ktoré chú staviť na istotu a spoľahnúť sa na špecialistov v oblasti prepravy.

Služba 𝐈𝐌𝐏𝐄𝐗 ponúka možnosti platiť na faktúru alebo depozit. Ak vás zaujíma, koľko by stála cena prepravy na dennej, týždennej, mesačnej či nepravidelnej báze, pokojne nám napíšte.

Ak potrebujete rýchlejšie doručenie, naše služby DHL Express 12:00 a DHL Express 9:00 sú k dispozícii na import, ako aj naša služba DHL Economy Select Import pre menej naliehavé zásielky po celej Európe. Môžete si objednať dovoz z inej krajiny, ktorý sa má doručiť do vašej krajiny alebo do inej destinácie, pomocou nášho špecializovaného elektronického prepravného riešenia pre dovoz. Budete mať jedno číslo účtu, jednu faktúru v jednej mene a pevnú cenu, čo znamená, že presne viete, čo zaplatíte.

Získajte cenovú ponuku

Newsletter
Odoberajte náš newsletter.
Budete informovaný o aktuálnych kampaniach a novinkách zo sveta logistiky.