img

26. 09. 2022

DHL EXPRESS (SLOVAKIA), SPOL. S R.O. INFORMUJE O ÚPRAVE CIEN NA ROK 2023

DHL Express (Slovakia), spol. s r.o. informuje o úprave cien na rok 2023   Priemerný nárast cien bol stanovený na 10,9%, s platnosťou od 1. januára 2023.

V Bratislave, 26. september, 2022: DHL Express, popredný dodávateľ medzinárodných expresných služieb informuje o ročnom všeobecnom zvýšení cien, ktoré vchádza do platnosti 1. januára 2023. Na Slovensku dôjde k priemernému zvýšeniu cien v porovnaní s rokom 2022 o 10,9%.

„Doteraz bol rok 2022 ďalším turbulentným rokom s nestálym trhovým prostredím, ktoré vyzývalo globálny obchod. Preukázali sme však našu schopnosť ponúkať stabilné a spoľahlivé služby našim zákazníkom na celom svete,“ hovorí Daniela Mišurová, Managing Director, DHL Express Slovensko. „S každoročnou úpravou cien sme schopní investovať do našej infraštruktúry a technológií, aby sme zaistili odolné, udržateľné a prvotriedne zákaznícke riešenia. To zahŕňa najmodernejšie lietadlá a vozidlá, rozširovanie našich prekladísk a brán, aby sme uspokojili rastúci dopyt zákazníkov a investície do ekologických a udržateľnejších riešení, ako je udržateľné letecké palivo a elektrické vozidlá.“

Ceny sa upravujú na ročnej báze, pričom sa zohľadňuje inflácia a dynamika meny, ako aj administratívne náklady súvisiace s regulačnými a bezpečnostnými opatreniami. Tieto opatrenia pravidelne aktualizujú národné a medzinárodné orgány v každej z viac ako 220 krajín a území, ktorým DHL Express poskytuje služby. V závislosti od miestnych podmienok sa úpravy cien budú líšiť od krajiny a budú sa vzťahovať na všetkých zákazníkov, ak to zmluvy umožňujú.

Upravia sa aj niektoré voliteľné služby a poplatky. Dalšie informácie nájdete na www.dhl.sk.

– Koniec –

DHL Express Slovakia

Martina Klimová

Marketing and Communication Specialist

Telefón: +421 908 786 366

E-mail: martina.klimova@dhl.com

DHL – Logistická spoločnosť pre celý svet

DHL je vedúcou globálnou značkou v odvetví logistiky. Naše divízie DHL ponúkajú bezkonkurenčné portfólio logistických služieb počnúc národným a medzinárodným doručovaním balíkov, cez e-commerce riešenia prepravy a plnenia, medzinárodnú expresnú, cestnú, leteckú a námornú dopravu až po riadenie priemyselného dodávateľského reťazca. S približne 380 000 zamestnancami vo viac ako 220 krajinách a územiach po celom svete DHL spája ľudí a podniky bezpečne a spoľahlivo, čím umožňuje globálne udržateľné obchodné toky. So špecializovanými riešeniami pre rastúce trhy a odvetvia vrátane technológií, biologických vied a zdravotníctva, strojárstva, výroby a energetiky, automobilovej mobility a maloobchodu má DHL rozhodujúcu pozíciu ako „logistická spoločnosť pre svet“.

DHL je súčasťou Deutsche Post DHL Group. Skupina vygenerovala v roku 2021 výnosy vo výške viac ako 81 miliárd eur. Vďaka udržateľným obchodným praktikám a záväzkom voči spoločnosti a životnému prostrediu je Skupina pozitívnym prínosom pre svet. Cieľom Deutsche Post DHL Group je dosiahnuť do roku 2050 logistiku s nulovými čistými emisiami.

Newsletter
Odoberajte náš newsletter.
Budete informovaný o aktuálnych kampaniach a novinkách zo sveta logistiky.