img

22. 09. 2021

DHL EXPRESS (SLOVAKIA), SPOL. S R.O. INFORMUJE O ÚPRAVE CIEN NA ROK 2022

  • Priemerný nárast cien bol stanovený na 4,9%, s platnosťou od 1. januára 2022.
  • Poplatok za nadrozmerný kus sa zníži na 60 EUR za kus.

V Bratislave, 21. september, 2021: DHL Express, popredný dodávateľ medzinárodných expresných služieb informuje o ročnom všeobecnom zvýšení cien, ktoré vchádza do platnosti 1. januára 2022. V Slovenskej republike dôjde k priemernému zvýšeniu cien v porovnaní s rokom 2021 o 4,9%. Poplatok za nadrozmerný kus sa zníži na 60 EUR za kus.

DHL Express upravuje ceny každoročne, pričom sa zohľadňuje inflácia a menová dynamika, ako aj administratívne náklady súvisiace s regulačnými a bezpečnostnými opatreniami. Tieto opatrenia sú pravidelne aktualizované národnými a medzinárodnými úradmi vo viac ako 220 krajinách a územiach, kde DHL Express doručuje. V závislosti od miestnych podmienok sa úpravy cien budú líšiť od krajiny a budú sa vzťahovať na všetkých zákazníkov, ak to zmluvy umožňujú. Úprava tiež umožňuje spoločnosti ďalej investovať do svojej infraštruktúry a posilniť odolnosť voči krízam a poskytnúť potrebný rast kapacít v dôsledku rastúcich požiadaviek zákazníkov.

„Neustále sa snažíme prinášať našim zákazníkom excelentnosť a preto pravidelne investujeme do rozširovania a zlepšovania našich služieb a zároveň zabezpečujeme, aby rozvoj ich podnikania pokračoval aj v čase globálnych kríz“, povedala Daniela Mišurová, Managing director, DHL Express Slovensko. „Vďaka ročnej úprave cien sme schopní investovať do našej infraštruktúry a technológie, aby sme zaistili odolné, udržateľné a najlepšie zákaznícke riešenia vo svojom obore. To zahŕňa najmodernejšie lietadlá a vozidlá, ako aj rozšírenie našich prekladísk a sortovacích stredísk na zvýšenie kapacít, pretože dopyt zákazníkov po medzinárodnej leteckej doprave stále rastie. “

Viac informácií nájdete na www.dhl.sk.

Newsletter
Odoberajte náš newsletter.
Budete informovaný o aktuálnych kampaniach a novinkách zo sveta logistiky.