img

30. 04. 2022

Chcete zmeniť čas alebo miesto doručenia? S aplikáciou My DHL to hravo zvládnete

Človek mieni, život mení. Očakávate zásielku od nášho kuriéra, no deň predtým sa dozviete, že nebudete na adrese? Alebo ste náhle odcestovali na niekoľko dní? S DHL sa o svoj balík nemusíte obávať. S aplikáciou My DHL dokážete svoju zásielku jednoducho spravovať. Ľahko zmeníte adresu či čas doručenia.

 

Aplikácia My DHL

Aplikácia My DHL je dostupná pre operačný systém iOS aj Android, za pár sekúnd si ju bezplatne stiahnete do svojho smartfónu. S čím všetkým vám dokáže pomôcť? Samozrejmosťou sú základné funkcie, ako vytvorenie novej objednávky, získanie cenovej ponuky či sledovanie zásielky pomocou pár klikov.

Zároveň tu môžete získať dôležité upozornenia na podvody, ktoré rôzni špekulanti skúšajú napríklad na internetových burzách či bazároch, ale nájdete tu i kontaktné údaje na DHL podporu. S aplikáciou My DHL si tiež vytvoríte používateľské konto, ktoré vám zjednoduší využívanie našich služieb.

Ako použiť aplikáciu DHL Expres - expresnapreprava.sk

 

S aplikáciou My DHL zmeníte adresu i čas doručenia

Vytvorili ste online objednávku, ktorú má prevziať náš kuriér, no zistili ste, že v čase vyzdvihnutia zásielky nebudete na adrese? Zmeňte si dátum prevzatia balíčka kuriérom na taký, ktorý vám vyhovuje. Očakávate kuriéra, ale pracovné povinnosti vám na poslednú chvíľu zmenili plány? Zmeňte si čas doručenia zásielky.

Prípadne, pomocou aplikácie My DHL dokážete zmeniť aj adresu doručenia. Zásielku môžete presmerovať už deň pred jej očakávaným doručením, napríklad ku svojmu susedovi či do sídla firmy. Ak očakávate v daný deň dve zásielky, no každú ste si nechali doručiť na inú adresu, stačí pár klikov a adresy dokážete zjednotiť. Rovnako, v prípade, že ste zmeškali doručenie zásielky, v aplikácii si vyberiete jej nový spôsob prebratia.

Používajte aplikáciu DHL, objednajte kuriéra, sledujde si zásielku - DHL Expresná preprava

 

Využívanie DHL Service pointu

V My DHL tiež nájdete mapu s viac ako 400 DHL Service pointmi. Po zadaní adresy vám aplikácia vyhľadá najbližšie pobočky. Ak vám zvolený DHL Service point nevyhovuje, pokojne ho môžete vymeniť za iný. Tiež, ak očakávate balíček na konkrétnu adresu, no ste na pár dní odcestovaný, môžete zmeniť spôsob doručenia: z osobného doručenia kuriérom na prebratie v konkrétnom DHL Service pointe.

Chcete sa dozvedieť o možnostiach zmien viac? Tu nájdete všetko dôležité o aplikácii My DHL.

 

Newsletter
Odoberajte náš newsletter.
Budete informovaný o aktuálnych kampaniach a novinkách zo sveta logistiky.