img

03. 09. 2021

BRYAN ADAMS NAŠIEL V DHL PARTNEROV NA SVOJE CESTY

DHL týmto partnerstvom oslávi svoje 50. výročie od svojho založenia v roku 1969 a sľubuje, že za každú predanú vstupenku zasadí jeden strom.

Kanadskú rockovú legendu, Bryana Adamsa, bude sprevádzať na jeho svetovom turné 2019 s názvom “Shine A Light” ideálny partner na cesty. DHL, ako oficiálny logistický partner, bude zabezpečovať prepravné služby pre Adamsa a jeho kapelu naprieč viac než 20 krajinami. Cestovaním po celom svete (od Veľkej Británie po Austráliu) so superhviezdou Adamsom si DHL pripomenie svoj vlastný debut na obchodnej scene z roku 1969. Adams, ktorého produktívna kariéra zahŕňa megahity ako “Summer of ‘69” a “Run To You”, bude na turné propagovať svoj štrnásty štúdiový album „Shine A Light“, ktorý bude vydaný 1.marca.

DHL a Bryan Adams sú “stvorení” pre partnerstvo, pretože zdieľajú silnú vášeň pre trvalú udržateľnosť: Adams prostredníctvom projektov zameraných na ochranu životného prostredia (Bryan Adams Foundation – nadácia Bryana Adamsa) a Deutsche Post DHL Group prostredníctvom svojho programu zameraného na ochranu životného prostredia a klímy – GoGreen. V súlade s programom “Misia 2050” sa Deutsche Post DHL Group zaviazala vysadiť jeden strom za každý predaný lístok. “Partnerstvo s DHL nesie veľké enviromentálne posolstvo, dúfam, že sa toto posolstvo stane štandardom všetkých podobných partnerstiev, pretože my ľudia sa musíme starať o planétu ako najlepšie vieme”, uviedol Adams.

 “Ako najväčšia medzinárodná logistická spoločnosť sme potešení, že môžeme podporiť Bryana a jeho kapelu počas svetového turné “Shine a Light”, a pomáhať im pri dodávaní skvelých koncertných zážitkov ich fanúšikom po celom svete”, uviedol Frank Appel, CEO skupiny Deutsche Post DHL Group. “Zároveň si DHL hrdo pripomenie svoju históriu od svojho založenia v roku 1969. Výročie pre DHL znamená 50 rokov priekopníckych inovácií a vášeň našich 520 000 logistických špecialistov. Spoločne sa snažíme ľudí spájať a zlešovať ich životy. Náš záväzok vysádzať stromy s Bryanom je jedným zo spôsobov, ako to dosiahnuť.”

Spoločnosť Deutsche Post DHL Group sa zaviazala znížiť emisie na nulu v rámci obchodnej činnosti celej DHL skupiny do roku 2050 napomáhaním rozvoja elektrizovaných riešení a zavádzaním ekologicky šetrných riešení ako je napríklad používanie nákladných  bicyklov pri doručovaní.

Bryan Adams, spevák a skladateľ, ktorý bol v minulosti ocenený cenou GRAMMY, zaháji svetové turné “Shine a Light” 25. februára v Beflaste vo Veľkej Británii, po ktorom nasleduje vydanie albumu s rovnakým názvom. Album vyjde 1. Marca.

Publikované dňa 8.2.2019

Newsletter
Odoberajte náš newsletter.
Budete informovaný o aktuálnych kampaniach a novinkách zo sveta logistiky.